سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها | دوشنبه، ۲۳ فروردین ۱۴۰۰

کارگاه پخت زولبیا و بامیه در اردبیل - نمایش محتوا

 

 

نمایشگر دسته ای مطالب

کارگاه پخت زولبیا و بامیه در اردبیل

کارگاه پخت زولبیا و بامیه در اردبیل


 

 

موضوع: خانواده

نوع تولید : عکس

تعداد : 8

زولبیا و بامیه یکی از شیرینی‌های اصیل ایرانی است. از مواد اولیه این نوع شیرینی می‌توان به ماست و نشاسته و خمیرمایه اشاره کرد که بعد از ترش شدن و به اصطلاح ور آمدن آن را به آرد اضافه می‌کنند. سپس از تخم مرغ برای پف کردن بامیه استفاده می‌شود که البته این روش به تازگی به کار می‌رود و در گذشته کاربردی نداشته است؛ این تنها تفاوت میان زولبیا و بامیه قدیم با حال است. هنگامی که زولبیا و بامیه آماده شد آن را در شکر قوام‌یافته می‌اندازند تا شیره را به خود جذب کند. مصرف زولبیا و بامیه در روزهای ماه قمری رمضان در میان ایرانیان آنچنان به یک سنت بدل گشته‌است که می‌توان ادعا کرد امروزه زولبیا و بامیه تنها در این ماه قمری میان ایرانیان رایج است.

شیعیان ایرانی که در ماه قمری رمضان روزه می‌گیرند از زولبیا و بامیه برای سفره افطاری خود استفاده می‌کنند.

در اردبیل سنت فروش زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان بسیار پر رونق بوده و این شیرینی ها در کارگاهها و قنادی های سنتی بیشتر تهیه می شود .

 

Zulbiya and  Bamiyeh  cooking  workshop  in  Ardabil

Zulbiya  and  Bamiyeh   is  one  of  the  traditional  sweets  in  Iran . In  Ardabil  it is  so  thriving  in  Ramadan  and  this  sweet  is  cooking  in  traditional  workshops  and  confectionaries .