جهش تولید | جمعه، ۱۶ خرداد ۱۳۹۹

پیگیری بهبود کیفیت نان در اردبیل/ نظارت بر کیفیت آرد به‌طور مستمر - خبر

 

 

پیگیری بهبود کیفیت نان در اردبیل/ نظارت بر کیفیت آرد به‌طور مستمر

سرپرست فرمانداری اردبیل گفت: ارتقاء و بهبود کیفیت نان با آموزش مهارت‌های نانوایان و نظارت بر کیفیت آرد باید به صورت جدی مورد پیگیری قرار بگیرد.

پیگیری بهبود کیفیت نان در اردبیل/ نظارت بر کیفیت آرد به‌طور مستمر

مسعود امامی یگانه ضمن تاکید بر ضرورت کنترل و نظارت بیشتر بر فعالیت نانوایی‌ها در اردبیل اظهار کرد: با توجه به  نارضایتی مردم ازکیفیت نان برخی از نانوایی‌ها، ارتقاء و بهبود کیفیت نان باید به صورت جدی مورد پیگیری قرار بگیرد.

وی با اشاره به اینکه نظارت بر کلیه مراحل تولید نان باید صورت گیرد، افزود: مقرر شد تا آموزش مهارت‌های لازم به نانوایان و همچنین نظارت بر کیفیت آرد به‌طور مستمر انجام شود.

سرپرست فرمانداری اردبیل با اشاره به یکسان‌سازی اختلاط گندم‌های تحویلی به کارخانه‌های تولید آرد بیان کرد: با برابر شدن گندم ارائه شده به کارخانه‌های آردسازی، شاهد کیفیت یکسان نان در تمام سطح شهرستان خواهیم شد و ضروری است اتحادیه‌های نانوایان نیز با جدیت به موضوع کیفیت نان ورود کنند.

وی با بیان اینکه بازرسان و گروه‌های نظارت بر واحدهای نانوایی نسبت به ارزیابی کیفیت نان نظارت بیشتری خواهند داشت تاکید کرد: با واحدهایی که کیفیت پخت نان پایین‌تری داشته باشند برخورد قانونی لازم انجام خواهد شد.

سرپرست فرمانداری اردبیل با اشاره به افزایش ارتقاء نان با همکاری تمامی دستگاه‌های مربوطه تصریح کرد: عدم مهارت در تخمیر و پخت نان در برخی از نانوایی‌ها، کم‌فروشی و عدم رعایت وزن استاندارد در تولید از جمله مشکلات اساسی در کاهش کیفیت نان است.