ساختمان گمرک آزادلو باید تعیین تکلیف شود - خبر
ساختمان گمرک آزادلو باید تعیین تکلیف شود
استاندار اردبیل گفت: ساختمان گمرک آزادلو باید هرچه سریعتر تعیین تکلیف شود.

اکبر بهنامجو اظهار کرد: در حاشیه بازدید از ساختمان گمرک آزادلو شاهد هدررفت بیتالمال در این محل و فرسودگی ساختمان هستیم که باید موضوع هرچه سریعتر تعیین تکلیف شود.
وی با بیان اینکه گمرک آزادلو از گذشته دور فعالیت داشته است، افزود: ما پیگیر تعیین تکلیف این گمرک خواهیم بود تا با بازگشایی این گمرک زمینه رونق اقتصادی در منطقه مرزی موران و شهرستان گرمی مغان فراهم شود.
استاندار اردبیل در رابطه با مجتمع فرهنگی- هنری گرمی مغان بیان کرد: با وجود پیشرفت 95 درصدی این پروژه همچنان پس از سالها این پروژه تکمیل نشده که ناشی از کوتاهی صورت گرفته است و باید در سریعترین زمان به بهرهبرداری برسد.
وی در رابطه با انتقال فرمانداری گرمی مغان به این محل گفت: این محل به علت فاصله دور از مرکز شهر برای فرمانداری با مشکلاتی مواجه خواهد بود و برای تصمیمگیری نهایی باید با بررسی کارشناسی خروجی این مهم بررسی شود.
بهنامجو همچنین با حضور در شهرک صنعتی، مشکلات سرمایهگذاران بخش خصوصی را بررسی و دستور حل مشکل واگذاری زمین به سرمایهگذار شیرآلات را صادر کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، در این سفر یک روزه استاندار به گرمی مغان از مناطق دریاچه گیلارلو، شهرک صنعتی، پروژه اجرایی چهاربانده شدن ورودی شهر، مجتمع فرهنگی- هنری و ساختمان گمرک آزادلو بازدید شد.