دیدار مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان با مدیرکل مرکز اردبیل - خبر
دیدار مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان با مدیرکل مرکز اردبیل
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان با مدیر کل صدا و سیمای مرکز اردبیل دیدار و درباره تولید برنامه های مشارکتی گفتگو کرد.
به گزارش روابط عمومی صدا و سیمای مرکز اردبیل، در این جلسه مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان ضمن قدردانی از تعامل صدا و سیمای اردبیل در اطلاع رسانی مسائل روستائی استان گفت: بر اساس برنامه ریزی انجام شده در سال جاری باید به120روستای اولویت دار استان لوله کشی و آبرسانی شود.
مهندس محسن قنبری با اشاره به در پیش بودن هفته صرفه جویی آب افزود: فرهنگ استفاده بهینه از آب و ترویج مصرف صحیح آن می تواند با برنامه های گوناگون توسط صدا و سیما کمک شایانی به افزایش خدمات شایسته به مردم ایفا کند.
مدیر کل صدا و سیمای اردبیل نیز با تاکید بر آمادگی پرداخت هنرمندانه به موضوع آب روستایی گفت: انعکاس خدمات نظام در مناطق روستایی ترویج امید در بین آحاد مردم است.
عبدالله مددی افزود : برنامه سازان و رسانه ملی انشاءالله با برنامه های تاثیر گذار و فاخر تلاش خواهند کرد در راستای فرهنگ سازی مصرف بهینه و کمک به اقتصاد مقاومتی نقش آفرینی نمایند.
در این جلسه بر تولید و پخش برنامه هایی در قالب کلیپ – انیمیشن – گفتگوی ویژه و مستندهای گزارشی توافق بعمل آمد.
مطالب مرتبط:
-
لیست فیلمهای سینمایی شبکه سبلان در نیمه دوم تیر ماه 95
-
بررسی راهکارهای مشارکت بیشتر مخاطبان در جشن گلریزان
-
تولید 15 هزار دقیقه برنامه ویژه اقتصاد مقاومتی در اردبیل
-
ضرورت راهاندازی سیستم «اس.ان.جی» برای پوشش مطلوب خبری در صدا و سیما
-
نشست مسئول بسیج رسانه سپاه حضرت عباس(ع) با مدیر کل صدا و سیمای مرکز استان
-
کسب موفقیت در مسابقات بین المللی کارتون