جهش تولید | جمعه، ۲۲ فروردین ۱۳۹۹

تولید سالانه ۳ هزار تن «به» در کوثر - خبر

 

 

تولید سالانه ۳ هزار تن «به» در کوثر

سالانه سه هزار تن میوه «به» در شهرستان کوثر تولید می شود.

تولید سالانه ۳ هزار تن «به» در کوثر
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، علیرضا علیپور فرماندار کوثر افزود: «به» تولیدی این شهرستان بنا به اذعان کارشناسان مرغوب‌ترین در کشور است و حتی مرغوبیت بیشتری به نسبت به تولیدی اصفهان دارد.
 
وی گفت: با وجود اینکه میوه تولیدی شهرستان مرغوبیت بالایی دارد اما به میزان کافی شناخته شده نیست و لازم است نسبت به معرفی آن اقدام شود.
 
فرماندار کوثر با تأکید به اینکه این شهرستان از باغات میوه متعدد برخوردار است، افزود: باغات شهرستان خود از جاذبه‌های گردشگری کوثر است.
 
علیپور گفت: علاوه بر به، سالانه ۲۵ هزار تن میوه در این شهرستان تولید می‌شود و کوثر به عنوان یکی از شهرستان‌های قطب تولید میوه است.
 
وی با بیان اینکه اقلیم منطقه موجب شده کیفیت تولیدات بالا باشد، ادامه داد: در بخش دام و طیور نیز سالانه ۱۶ هزار تن انواع گوشت سفید و قرمز در این شهرستان تولید می‌شود.
 
فرماندار کوثر تصریح کرد: طرح‌های سرمایه‌گذاری رونق کشاورزی و صنایع تبدیلی کشاورزی مورد حمایت بوده و با توجه به کیفیت بالای تولیدات، برای خود سرمایه‌گذاران نیز مقرون به صرفه است.