جهش تولید | پنج‌شنبه، ۹ بهمن ۱۳۹۹

توسعه کشت ارگانیک سیب زمینی در استان اردبیل - خبر

 

 

توسعه کشت ارگانیک سیب زمینی در استان اردبیل

سیاست کشت محصول ارگانیک سیب زمینی با جدیت در استان دنبال می شود.

توسعه کشت ارگانیک سیب زمینی در استان اردبیل

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مدیر دفتر محیط زیست و سلامت غذای سازمان جهاد کشاورزی استان با بیان این مطلب گفت: امسال پنج هکتار از مزارع سیب زمینی استان به صورت ارگانیک کشت شده که در آن استانداردهای لازم بویژه میزان مصرف انواع نهاده های کشاورزی رعایت شده است.

فولادی متوسط برداشت سیب زمینی در مزارع ارگانیک را 25 تن در هکتار اعلام و اهداف کشت ارگانیک را دستیابی به امنیت غذایی و تولید محصول سالم و با کیفیت عنوان کرد.

استان اردبیل با تولید سالانه حدود 800 هزار تن سیب زمینی , حدود 15 تا 20 درصد سیب زمینی کشور را تولید می کند که از کیفیت بالایی برخوردار است.