سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها | چهارشنبه، ۲۵ فروردین ۱۴۰۰

ببر - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

ببر

ببرها موهاي خزمانند راه راه دارند، معمولاً راه راه هاي سياه روي رنگ نارنجي قرار گفته و آنها يك شكم سفيد دارند. ببر سفيد، سفيد رنگ با راه راه هاي آلبالویی رنگ يا قهوه اي تيره یا سیاه، بيني صورتي و چشمان آبي هستند. ببرهاي سياه (خيلي نادرند) موي سياه با راه راه هاي نارنجي تا زرد دارند. حتي نادرتر از آن، ببرهاي بدون راه راه هم ثبت شده اند.طول ببرهاي بالغ از 4.5 پا (حدود 800 سانتی متر) تا نه پا (نزدیک به سه متر) متغیر است. نرها بزرگ تر از ماده ها هستند. بزرگ ترين ببر، ببر سيبري است كه وزنش حدود 500 پوند (225 کیلوگرم) است، كوچك ترين ببرها، ببر سوماترا است كه وزنش  حدود 250  پوند (115 کیلوگرم) است. دم ببرها سه تا چهار پا (100 تا 120 سانتی متر) طول دارد.چشم های ببر مثل بيشتر گربه سانان،‌ ديد آنها در شب بسيار خوب است. آنها مردمك هاي گرد و عنبيه هاي زرد دارند (به استثناي ببرهاي سفيد كه چشمان آبي دارند).ببرها چنگال هاي جمع شده اي دارند. ببرها در مقایسه با همه گوشتخواران زمینی دیگر، بزرگ ترين دندان نیش را دارند.آنها در طبقه پستاندارن  (جانوران خونگرم با مو و غده پستاني)، ترتيب گوشتخواران، خانواده گربه سانان، جنس پانترا و گونه ببرها قرار دارند. پنج زير گونه ببر شامل ببر بنگال، ببر سيبري، ببر سوماترايي، ببر جنوب چين و ببر اندونزيايي مي شود.ببرها بيشتر جانورانی منزوي و تنها هستند. به جز زمان جفت گيري و موقعي كه ماده از توله اش مراقبت مي كند. بعضي اوقات هم ببرها جمع مي شوند تا جانور بزرگي را بكشند. ببرها بيشتر در شب فعالند (آنها در درجه اول شب كارند)، اما در زمستان در طول روز هم فعالند. ببرها قلمروشان را علامت گذاري مي كنند. آنها مثل بيشتر گربه سانان، با مخلوط ادرارشان با ترشحات يك غده، با  مدفوع يا با  چنگول کشیدن روی درختان این کار را انجام می دهند. ببرها به قلمروی در حدود ده تا 30 مايل مربع  یا بیشتر نیاز دارند تا شكار كافي داشته باشند. اندازه قلمرو به مقدار شكار در دسترس در منطقه بستگي دارد.ببرها در طول فصل زمستان بچه مي زايند. ماده ها دو تا چهار توله كور را حدود 103 روز در شکمشان حمل می کنند و سپس آنها را به دنيا مي آورند. وزن توله ها در موقع تولد حدود دو تا سه پوند (90 تا 130 گرم) است. معمولاً یک توله در موقع تولد مي ميرد. توله ها در طول شش تا هشت هفته با شير مادرشان زندگي مي كنند و سپس شروع به خوردن گوشت مي كنند. توله ها تا حدود سال و نيم به مادرشان وابسته هستند. آنها در اين سن مي توانند شكار كنند. ببرهاي ماده درسه سالگي به بلوغ مي رسند. نرها در حدود چهار سالگي بالغ می شوند.ببرها در آسيا و در درجه اول در جنگل ها زندگي مي كنند. ببرها شناگران خيلي خوبي هستند و بر خلاف بيشتر گربه سانان آب را دوست دارند.ببرها در چين مركزي و جنوبي تكامل پيدا كرده اند و سپس به مناطق نزديك حركت مثل سيبري، سوماترا، اندونزي و هند رفته اند. هيچ ببر بومي اي در آفريقا وجود ندارد.ببر سيبري، در جنگل هاي كوهستاني سيبري و منچوري كه ارتفاعشان به بيش از 3000 پا (بیش از 900 متر) مي رسد زندگي مي كند.ببرها گوشتخوارند. شكارهاي آنها شامل پستانداران كوچك تا متوسط (مثل خرگوش ها،‌ خرسك ها، گراز وحشي، آهوي كوهي و گاو وحشي است) می شود. وزن آنها از 60 تا 2000 پوند (25 تا 910 کیلوگرم) متغير است. روش معمولی که آنها در شکار به کار می برند، كمين كردن در پشت حيوان و گاز گرفتن گردنش است. اين کار معمولاً طناب فقرات شكار را مي شكند و آن را مي كشد. ببرها سپس لاشه را به مكان امني مي كشند تا آن را بخورند. ببرها مي توانند 40 پوند (18 کیلوگرم) گوشت را در يك وعده بخورند. در عین حال هم آنها مي توانند روزها بدون خوردن زندگي كنند.ببرها چهارپايان خيلي سريعي هستند.ببرها در حيات وحش حدود ده تا 15 سال زندگي مي كنند و در اسارت (به عنوان مثال در باغ وحش ها) حدود 20 سال عمر مي كنند.ببرها به خاطر از دست دادن محيط زندگيشان در معرض خطر انقراض قرار دارند. در حال حاضر پنج زير گونه از آنها به حياتشان ادامه مي دهند و سه زير گونه ديگر آنها در طول 70 سال گذشته نسلشان منقرض شده است. تخمين زده مي شود كه حدود 5000 تا 7400 ببر در جهان وحش وجود داشته باشند.

Tiger

Adult tigers length of about 800 cm to nearly three meters. Males are larger than females. The biggest tiger, the Siberian tiger, which weighs about 225 kg, the smallest tigers, Sumatran tiger, which weighs about 115 kg.