آغاز احداث ۱۴۰۰ واحد مسکونی سیل زدگان لرستان توسط اردبیل - خبر
آغاز احداث ۱۴۰۰ واحد مسکونی سیل زدگان لرستان توسط اردبیل
آغاز احداث ۱۴۰۰ واحد مسکونی سیل زدگان لرستان توسط اردبیل
استاندار اردبیل از آغاز عملیات اجرایی واحدهای مسکونی جهت سیل زدگان استان لرستان توسط ستاد معین بازسازی استان اردبیل خبر داد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، اکبر بهنام جو، استاندار اردبیل در سفر به استان لرستان از عملیات اجرایی واحدهای مسکونی برای سیل زدگان استان لرستان توسط ستاد معین بازسازی استان اردبیل در روستای دمرود افرینه سفلی در بخش معمولان لرستان خبر داد.
وی از تعهد استان اردبیل برای احداث ۱۴۰۰ واحد مسکونی در مناطق شهری و روستاهای بخش معمولان خبر داد و گفت: خوشبختانه شاهد آرماتوربندی دو واحد مسکونی در یکی از روستاهای بخش معمولان بودیم که این دو واحد، جزء اولین واحدهاست که در استان لرستان به مرحله اجرا درمی آید.
استاندار اردبیل در ادامه افزود: ان شاالله در ماههای آینده شاهد آن خواهیم بود که تمامی سهمیه استان اردبیل به مرحله اجرایی فونداسیون و عملیات سفیدکاری برسد.