جهش تولید | پنج‌شنبه، ۲۱ فروردین ۱۳۹۹

دوره آموزشی اصول پذیرایی و میزبانی در رستوران‌های اردبیل - خبر

 

 

دوره آموزشی اصول پذیرایی و میزبانی در رستوران‌های اردبیل

دوره‌های آموزش گردشگری ویژه کارکنان تالار و رستوران‌ها به مدت دو روز با شرکت بیش از 90 نفر از مدیران و کارکنان تالار و رستوران‌ها در تالار مجلل اردبیل برگزار شد.

دوره آموزشی اصول پذیرایی و میزبانی در رستوران‌های اردبیل

ناصر محمودی با بیان اینکه دوره‌های آموزش گردشگری ویژه کارکنان تالار و رستوران‌ها به مدت دو روز با شرکت بیش از 90 نفر از مدیران و کارکنان تالار و رستوران‌ها در تالار مجلل اردبیل برگزار شد گفت: دوره‌های آموزشی «مدیریت منابع انسانی» و «روش‌های سرویس‌دهی مطلوب» ویژه کارکنان تالار و رستوران‌های داخل شهر پنجم و هفتم اردیبهشت‌ماه در تالار مجلل به مدت چهار ساعت برگزار شد.

مسئول مرکز آموزشی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری اردبیل با اشاره به شرکت بیش از 60 نفر از مدیران و 30 نفر از کارکنان تالار و رستوران، افزود: در این دوره‌های آموزشی مباحثی چون تشریفات، نحوه پاداش‌دهی به کارکنان، منابع انسانی و روابط بین کارکنان، اصول پذیرایی و میزبانی و نحوه سرو غذا و نوشیدنی آموزش داده شد.

وی با بیان اینکه به‌ تمامی فراگیران این دوره‌های آموزشی، گواهینامه پایان دوره آموزشی اعطا می‌شود، اظهار داشت: این دوره‌های آموزشی با توجه به استقبال فراگیران و به‌ تناسب نیازهای آموزشی و به‌منظور ارتقای مهارت‌های کارکنان این بخش همچنان ادامه خواهند داشت.

به گزارش خبرگزاری فارس، محمودی در پایان سخنان خود افزود: دوره‌های آموزشی مذکور توسط شرکت تدبیرگستران با همکاری مرکز آموزش اداره کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری و اتحادیه تالار و چلوکبابان استان اردبیل برگزار شد.